Сватбен уикенд

В началото на септември бяхме поканени на сватба. Младоженците – Слави и Митко, са сърдечни, свежи, непринудени, истински. Обичам сватбите! Заради емоцията, личната история, празника, който се създава. Дълго умувахме дали да отидем с децата, как точно да го „изиграем“.

Понякога се чудя как се навих! Беше емоционално, вълнуващо, запомнящо се, изтощително. Аз не успях да остана дълго на вечерята, бих казала даже, че присъствах скандално кратко, но това е положението. Въпреки това успях да се потопя в атмосферата. Стефан едва ли е разбрал много. Захари беше силно впечатлен и още разказва за събитието. Няма да забравя погледа му, когато към 22:30 Ники го доведе в стаята – екстаз, очарование, възхищение, щастие се четяха в погледа му!

Сватбеният уикенд премина бурно и пълноценно! Гостите бяха настанени във ваканционно селище „Острова“ в Бели Осъм, на територията на община Троян. Селището разполага с хотелска част, самостоятелни къщи, ресторант, закрит и открит басейн, СПА център, футболно игрище, баскетболни кошове. Адски уместен ход от страна на младоженците, оказа се особено удобно за хората с малки деца, а предполагам и за останалите – всичко се случва на едно място, в края на вечерта правиш няколко крачки от ресторанта до стаята, наспиваш се и на другия ден се прибираш със собствен транспорт. 

Разбира се, за нас почти всичко се въртеше предимно около децата. В комплекса имаше батут и първоначално той не прояви голям интерес, но когато се реши, настана фурор! Не съм го виждала да се забавлява чак толкова – беше окрилен, погълнат, уверен, удовлетворен и горд, с всеки следващ скок.

troyanseptember2016-14

Използвахме времето в събота преди обяд, за да се разходим до Троян. Не може да става дума за някаква грандиозна обиколка с двете деца. Паркирахме в центъра и разгледахме наоколо, Стефан заспа, Захари игра, обядвахме дюнери, пихме фрапе, купихме си плодове и се върнахме в Бели Осъм, за да се приготвим за сватбата.

troyanseptember2016-54

troyanseptember2016-59

troyanseptember2016-55

Организацията за сватбата беше следната – церемонията трябваше да започне след 15 часа, време, в което Захари спи. Стаята ни беше на първия етаж и гледаше точно срещу полянката, на която младоженците щяха да сключат брак. Захари спеше под зоркото око на камерата на бейбифона, който за щастие имаше обхват навън. Стефан издържа буден до последния официален момент – груповата снимка, и се разплака, когато дронът прелетя над нас, но заспа след няколко обиколки на паркинга.

troyanseptember2016-47

troyanseptember2016-91

troyanseptember2016-97

TroyanSeptember2016-96.jpg

Младоженците напуснаха комплекса за фотосесия, Захари се събуди и с голямо вълнение очаквахме началото на веселието в чест на новото семейство.

Беше прекрасна, типично българска сватба, наситена с традиции, поднесени красиво и ненатрапчиво. Настроението беше фантастично, празникът – незабравим. Да бъдем на сватба с двете ни малки деца, не беше никак лесно начинание, но вече сме го преживяли и почерпихме опит. Захари и Стефан се сближиха много и още повече се търсят и закачат. Да се надяваме, че за следващата сватба ще се съберем и четиримата за всички важни моменти.

P.S.: Благодарим на младоженците за поканата и възможността да съпреживеем този емоционален ден. Забавлявахме се страхотно. Горчиво!!! 

2 thoughts on “Сватбен уикенд

Add yours

  1. Ние също ви благодарим, за това, че приехте да споделите нашия сватбен ден, и допринесохте за прекрасното тържество, което се получи 🙂 Много се радваме, че сте останали доволни и с хубави спомени!
    сем. Иванови

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

<span>%d</span> блогъра харесват това: